Újabb autógyártó jön, ezúttal Indiából

Újabb autógyártó jön, ezúttal Indiából

Az Ola Electric eddig elsősorban elektromos robogókat gyártott, most azonban egy érdekes elektromos autó bemutatását ígérik.

Újabb autógyártó jön, ezúttal Indiából

Erről egyelőre csak onnan tudhat a világ, hogy a cég vezetője, Bhavish Aggrawal közzétett egy képet a járműről, amely egyszerű felületeivel, lépcsőzetes övvonalával és egybeszabott formájával elég szokatlan jelenség, talán az 1990-es évek egyterű-tanulmányaira emlékeztet leginkább.

Egyelőre csak annyi biztos a típussal kapcsolatban, hogy az Ola robogóihoz hasonlóan ez is tisztán elektromos hajtású lesz, bár nem valószínű, hogy ami a képen látható, az a végleges szériamodell lenne. Mindenesetre a vezérigazgató gátlástalan spoilerezése alapján várhatóan nagyon közel van valamiféle bemutató, ahol talán többet is elárulnak majd az autóról.

Forrás: totalcar.hu

Hasonló cikkek

Lezajlott a 12. FlottaOkosan rendezvény

Ez volt az első Budapesten tartott összejövetel, és reméljük, nem az utolsó. Sok szempontból új volt – nekünk is. Előadóink a megszokott, magas színvonalú, gondolatébresztő előadásokkal készültek, és igyekeztek minél több hasznos információt átadni.

Tovább olvasom »

Elektromos vs. minden más

Azt tudjuk, általában nézve ideális autó nem létezik, a választás során mindig nagyon fontos szempont (kéne legyen), milyen célra, milyen várható autóhasználati körülmények közti üzemeltetésre keressük a jó megoldást.

Tovább olvasom »

Masszív átalakulás zajlik a budapesti autózásban – Innen már nincs visszaút?

A legújabb trendek szerint egyáltalán nem biztos, hogy megéri egy városi lakosnak autót fenntartani, mikor az az idő nagy részében csak áll az utcán, viszi a költségeket, és közben foglalja a parkolóhelyet. Éppen ezért egyre többen használnak autómegosztási szolgáltatást a külföldi nagyvárosokban és Budapesten, ami a városi mobilitás jelentős átalakulását hozza magával.

Tovább olvasom »